Search
Close this search box.

Estetska medicina

Budite najbolja verzija sebe uz tretmane po mjeri i prirodne rezultate
Naša je strast pomoći svakom pacijentu da izgradi svoje samopouzdanje. Predani smo u pružanju sigurnih i visokokvalitetnih estetskih tretmana.

Naši tretmani

Fiumed - botoks

Injekcije protiv bora

Botulinum toksin, poznatiji kao botoks, koristi se za privremeno sprječavanje pokreta mišića. Odličan je izbor za prevenciju stvaranja bora u mlađoj dobi. Kada se koristi u srednjoj dobi ima ulogu održavanja mladenačke svježine lica i uklanjanja sitnih bora, dok je u starijoj dobi izvrstan za uklanjanje dubljih bora.
Fiumed - dermalni fileri

Dermalni fileri

Dermalni fileri (hijaluronska kiselina) ubrizgavaju se pod kožu ili dublje kako bi se trenutno podigla i izgladila opuštenost, nabori i linije, ili kako bi se poboljšala ili preoblikovala određena područja kao što su nos, obrazi i usne.

Rezerviraj termin

Besplatna inicijalna konzultacija s liječnicom
dostupna je za sve nove pacijente

Rezerviraj termin

Besplatna inicijalna konzultacija s liječnicom dostupna je za sve nove pacijente

Vaša liječnica

Fiumed Dr Marija Vidacic

Marija Vidačić, dr. med.

Doktorica Marija Vidačić educirala se u području estetske medicine u Velikoj Britaniji. Tijekom života i rada u Londonu, vodila je uspješnu privatnu praksu nekirurških estetskih tretmana pomlađivanja. 

U Hrvatskoj je završila edukaciju propisanu od strane stručnog društva Hrvatskog liječničkog zbora nadležnog za estetsku medicinu. 

Naš pristup

Kvaliteta i profesionalnost

Za naše tretmane koristimo samo najkvalitetnije medicinske proizvode. Naše medicinsko osoblje se kontinuirano educira i prakticira znanstveno utemeljene postupke.

Tretmani po mjeri

Tretmane prilagođavamo Vašim potrebama i ciljevima. Njegujemo sveobuhvatni pristup našim pacijentima s kojima uvijek iskreno i otvoreno komuniciramo.

Kontinuirana skrb

Uz Vas smo tijekom cijelog putovanja. Svaki naš tretman uključuje besplatan kontrolni pregled, uživo ili virtualno.