Search
Close this search box.

Liječnički pregledi

Liječnički pregledi

Privatne zdravstvene usluge
U Fiumedu brinemo o zdravlju. Ne samo kada ste bolesni, već i da vam pomognemo u prevenciji bolesti i održavanju optimalnog zdravlja. Uvijek ćemo odvojiti vrijeme da Vas saslušamo, uvažimo Vaše mišljenje i brinemo o Vama kao cjelovitoj osobi.

Sveobuhvatna zdravstvena skrb za cijelu obitelj

Optimalno zdravlje i prevencija

Pomažemo Vam da ostanete zdravi, ali i da unaprijediti svoje zdravlje. Nudimo preventivne preglede i savjetovanja o stilu života poput načina prehrane i fizičke aktivnosti.

Akutne bolesti i ozljede

Akutna medicinska pomoć bez odlaska na hitnu ili specijalističke ustanove. Dijagnosticiramo i liječimo širok spektar akutnih bolesti, obrađujemo rane i imobiliziramo ozljede.

Kronične bolesti

Kroz individualni pristup pomažemo Vam kontrolirati kronična stanja poput dijabetesa, povišenog krvnog tlaka i pretilosti.

Djeca i obitelj

U Fiumedu se ponosimo našim generalističkim pristupom. Liječimo sve članove obitelji, od djece do odraslih osoba starije životne dobi.

Mentalno zdravlje

Mentalno zdravlje je iznimno važno za Vašu kvalitetu života i produktivnost. Iskoristite savjetovanje o usredotočenoj svjesnosti (engl. mindfulness) i integrativnu psihoterapiju.

Ordinacija prilagođena Vašim potrebama

  • Termini pregleda isti ili slijedeći dan

  • Pregledi počinju na vrijeme

  • Duži termini pregleda bez žurbe

  • Nalazi u digitalnom obliku

  • Usluga laboratorijskih pretraga

Zašto izabrati Fiumed?

Stručno osoblje

Fiumed tim čine medicinski djelatnici s više od 15 godina iskustva rada u različitim kliničkim okruženjima i europskim zemljama. Naši interni protokoli osiguravaju strogu kontrolu kvalitete rada i kontinuirano učenje.

Sve na jednom mjestu

Naša ordinacija opremljena je modernom medicinskom opremom. Za Vas to znači da ćete u Fiumedu moći obaviti više pregleda i dobiti više usluga, s manje upućivanja u druge ustanove.

Efikasna komunikacija

Iskoristite pogodnosti brze rezervacije termina i usluge liječnika koji će uvijek uvažiti Vaše mišljenje. Primite nalaze u digitalnom obliku uz objašnjenja i plan liječenja te mogućnost virtualne konzultacije.

Rezervirajte pregled

Put k zdravlju kreće s prvim korakom