Obiteljska medicina

Zašto izabrati Fiumed?

Iskoristite Vašu HZZO iskaznicu

Naša ordinacija obiteljske medicine ugovorni je partner Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje. Tim obiteljske medicine pruža besplatne medicinske usluge za osiguranike HZZO-a.

Pouzdajte se u stručno osoblje

Fiumed tim čine medicinski djelatnici s više od 15 godina iskustva rada u različitim kliničkim okruženjima i europskim zemljama. Naši interni protokoli osiguravaju strogu kontrolu kvalitete rada i kontinuirano učenje.

Efikasno komunicirajte s Vašim medicinskim timom

Iskoristite pogodnosti brze rezervacije termina pregleda preko interneta. Naručite recepte i termine putem našeg govornog automata, bez potrebe višestrukog zvanja do javljanja djelatnika. Primajte pravovremene informacije na Vaš email.

Zadovoljite Vaše zdravstvene potrebe na jednom mjestu

Fiumed ordinaciju smo opremili modernom dijagnostičkom opremom. U ordinaciji također uzimamo uzorke za laboratorijsku analizu uključujući i vađenje krvi. Za Vas to znači da ćete u našoj ordinaciji moći obaviti više pregleda i dobiti više usluga, s manje upućivanja u druge ustanove.

Proširite glas

Većina pacijenata koji su se upisali u našu ordinaciju obiteljske medicine poslala je na upis svoje članove obitelji i prijatelje. Podijelite i Vi vijest o otvorenju Fiumed ordinacije s Vašim bližnjima, kako bi se upisali na vrijeme.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email