giik 3D printani ampularij za Fiumed ordinaciju

Fiumed ampularij

Prilikom uređenja Fiumed ordinacije često smo koristili 3D printer kako bi izradili pojedine manje predmete poput nosača za računala i drugu opremu. Naš najveći i najzahtjevniji projekt primjene tehnologije 3D printanja uključivao je izradu ampularija po mjeri za našu ordinaciju.

Motiv za rješenje ampularija po mjeri pojavio se iz potrebe za organizacijom ampuliranih lijekova u Fiumed ordinaciji. Željeli smo ampularij koje će se savršeno uklopiti u naš prostor te nam olakšati svakodnevni rad. Međutim ampularij kakav smo zamislili naprosto nismo mogli pronaći u slobodnoj prodaji. U suradnji s giik timom dizajnirali smo i izradili vlastiti modularni ampularij koji možete vidjeti u video snimci ispod.

giik 3D printati ampularij u Fiumed ordinaciji

Rezultate ovog projekta odlučili smo podijeliti sa svima kojima je eventualno potreban sličan ampularij. Svi zainteresirani za izradu ovakvog ampularija mogu na giik blogu pronaći dodatne informacije o ampulariju, ali i programsku skriptu pomoću koje mogu samostalno prilagoditi i izraditi svoj ampularij.

Svakako nas kontaktirajte s vašim komentarima i pitanjima, a posebice ako ste zainteresirani za suradnju u daljnjem razvoju ampularija ili na projektima 3D printanja medicinskih pomagala.

Objavljeno

Što dalje?

Podijelite članak s drugima
Upišite se u naš newsletter
Primite obavijest u Vaš inbox čim objavimo novi članak
Primite obavijest u Vaš inbox čim objavimo novi članak
Istražite druge objave