Search
Close this search box.

giik 3D printani ampularij za Fiumed ordinaciju

Fiumed ampularij

Prilikom uređenja Fiumed ordinacije često smo koristili 3D printer kako bi izradili pojedine manje predmete poput nosača za računala i drugu opremu. Naš najveći i najzahtjevniji projekt primjene tehnologije 3D printanja uključivao je izradu ampularija po mjeri za našu ordinaciju.

Motiv za rješenje ampularija po mjeri pojavio se iz potrebe za organizacijom ampuliranih lijekova u Fiumed ordinaciji. Željeli smo ampularij koje će se savršeno uklopiti u naš prostor te nam olakšati svakodnevni rad. Međutim ampularij kakav smo zamislili naprosto nismo mogli pronaći u slobodnoj prodaji. U suradnji s giik timom dizajnirali smo i izradili vlastiti modularni ampularij koji možete vidjeti u video snimci ispod.

giik 3D printati ampularij u Fiumed ordinaciji

Rezultate ovog projekta odlučili smo podijeliti sa svima kojima je eventualno potreban sličan ampularij. Svi zainteresirani za izradu ovakvog ampularija mogu na giik blogu pronaći dodatne informacije o ampulariju, ali i programsku skriptu pomoću koje mogu samostalno prilagoditi i izraditi svoj ampularij.

Svakako nas kontaktirajte s vašim komentarima i pitanjima, a posebice ako ste zainteresirani za suradnju u daljnjem razvoju ampularija ili na projektima 3D printanja medicinskih pomagala.

Objavljeno

Što dalje?

Podijelite članak s drugima
Upišite se u naš newsletter
Primite obavijest u Vaš inbox čim objavimo novi članak
Primite obavijest u Vaš inbox čim objavimo novi članak
Istražite druge objave