Online fizioterapijske vježbe

Fizio vježbe

Vježbajte kod kuće uz najpopularnije fizioterapeute na svijetu. Istražite preko 200 besplatnih video vježbi za sve dijelove tijela.

Jedna od najjednostavnijih i najkorisnijih intervencija koju svatko od nas može napraviti za unaprijeđenje svog zdravlja jest vježbanje. Vježbanje je posebice važno u današnje doba kada mnogi od nas veliki dio dana provode sjedeći. Uslijed takvog načina života mogu nastati brojni zdravstveni problemi i smanjenje kvalitete života. Vježbanje je također vrlo važno nakon ozljeda i operacija te nam može izrazito pomoći u oporavku, ali i prevenciji budućih ozljeda.

Ukratko rečeno, svakome od nas dobro bi došlo više fizičke aktivnosti, a posebice edukacija o specifičnim vježbama koje nam mogu pomoći da budemo mobilniji, aktivniji i sretniji.

Vježbanje je svakako najjednostavnije i najsigurnije uz pomoć liječnika, osobnog trenera ili fizioterapeuta. Nažalost mnogi nemaju vremena ili financijskih sredstava za takav osobni pristup vježbanju. Također fizioterapeuti su u cijelom svijetu, pa tako i u Hrvatskoj jako traženi, te za njihove usluge često postoji duga lista čekanja.

Međutim danas živimo u vremenu u kojem se na internetu mogu pronaći vrlo kvalitetni besplatni edukativni sadržaji koji nam mogu pomoći da samostalno unaprijedimo naše zdravlje.

Za vas smo izabrali najbolje dostupne sadržaje na internetu i izradili web stranicu s video snimkama vježbi koje možete izvoditi sami kod kuće.

Objavljeno

Što dalje?

Podijelite članak s drugima
Upišite se u naš newsletter
Primite obavijest u Vaš inbox čim objavimo novi članak
Primite obavijest u Vaš inbox čim objavimo novi članak
Istražite druge objave