Search
Close this search box.

Online fizioterapijske vježbe

Fizio vježbe

Vježbajte kod kuće uz najpopularnije fizioterapeute na svijetu. Istražite preko 200 besplatnih video vježbi za sve dijelove tijela.

Jedna od najjednostavnijih i najkorisnijih intervencija koju svatko od nas može napraviti za unaprijeđenje svog zdravlja jest vježbanje. Vježbanje je posebice važno u današnje doba kada mnogi od nas veliki dio dana provode sjedeći. Uslijed takvog načina života mogu nastati brojni zdravstveni problemi i smanjenje kvalitete života. Vježbanje je također vrlo važno nakon ozljeda i operacija te nam može izrazito pomoći u oporavku, ali i prevenciji budućih ozljeda.

Ukratko rečeno, svakome od nas dobro bi došlo više fizičke aktivnosti, a posebice edukacija o specifičnim vježbama koje nam mogu pomoći da budemo mobilniji, aktivniji i sretniji.

Vježbanje je svakako najjednostavnije i najsigurnije uz pomoć liječnika, osobnog trenera ili fizioterapeuta. Nažalost mnogi nemaju vremena ili financijskih sredstava za takav osobni pristup vježbanju. Također fizioterapeuti su u cijelom svijetu, pa tako i u Hrvatskoj jako traženi, te za njihove usluge često postoji duga lista čekanja.

Međutim danas živimo u vremenu u kojem se na internetu mogu pronaći vrlo kvalitetni besplatni edukativni sadržaji koji nam mogu pomoći da samostalno unaprijedimo naše zdravlje.

Za vas smo izabrali najbolje dostupne sadržaje na internetu i izradili web stranicu s video snimkama vježbi koje možete izvoditi sami kod kuće.

Objavljeno

Što dalje?

Podijelite članak s drugima
Upišite se u naš newsletter
Primite obavijest u Vaš inbox čim objavimo novi članak
Primite obavijest u Vaš inbox čim objavimo novi članak
Istražite druge objave